Beton, készbeton, transzport beton szakkifejezések

Jogi nyilatkozat

Azzal, hogy belép a kornyebeton.hu weboldal valamelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem: Az kornyebeton.hu weboldalon ("lap") található tartalom a Környe Beton Kft. szellemi tulajdona.

A Környe Beton Kft. fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. A Környe Beton Kft. előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek feldolgozása és értékesítése. 

A kornyebeton oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a Környe Beton Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A Környe Beton Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését. A konyebeton.hu weboldal üzemeltetője és karbantartója a Usernet Kft. Amennyiben bármilyen problémát, hibát talál a weboldal működésében, akkor azt kérjük ügyfélszolgálatunknak jelezni.

A kornyebeton.hu oldalról értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő a) nem módosítja az eredeti információt, b) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.  

Környebeton 01Környebeton 02Környebeton 03